Чешкият президент Петър Павел е пострадал при инцидент с мотор

...
 Чешкият президент Петър Павел е пострадал при инцидент с мотор
Коментари Харесай

62-годишният чешки президент падна от мотор

 

Чешкият президент Петър Павел е потърпевш при случай с мотор в четвъртък, оповестяват локалните медии.

Държавният глава е откарана в болница, само че през днешния ден към този момент е изписан, осведомиха от неговата канцелария.

„ Програмата му за идната седмица остава в действие, в това число плануваното интернационално пътешестване “, прецизират от президенството.

 Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО)  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май  В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО)  Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО)  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май  В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО)

Следващата седмица чешкият президент има планувано посещаване в Йордания, ще се причисли и към срещата на външните министри на страните от НАТО в Прага.

Чешкото посолство в София означи с галерия 25-ата годишнина от влизането на Чехия в Алианса

„ Нараняванията са породени от рухване от мотоциклет, който се е движел с ниска скорост по време на образование на закрито “, оповестиха от офиса му, без да прецизират какви пострадвания е получил.

62-годишният чешки президент е някогашен главнокомандващ армията и началник на военния комитет на НАТО.

Той завоюва балотажа против Андрей Бабиш

Той беше определен на поста януари предходната година и се закле пред двукамерния парламент на Чехия при започване на март 2023 година Яви се на изборите като самостоятелен претендент.

От известно време Петър Павел практикува мотоциклетизъм на любителско равнище.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР